Solaco Kft.

Cégünk 1995.évben történt megalakulása óta foglalkozik francia bútorok értékesítésével, francia bútor gyártók képviseletével. Több, mint 30 éve folyamatosan látogattuk a párizsi Bútorkiállítást, figyelemmel kísértük partnereink tevékenységét és néhány bútor üzemmel személyes ismeretség és igen jó, megbízható üzleti kapcsolat alakult ki. A bútorok katalógus, illetve az irodánkban található bemutatott minták alapján megrendelhetők.

Képviselt cégek:

MEUBLES HAY

Az 1958-ban alapított vállalat az igen magas minőségű, igényes kivitelezésű francia stíl bútorok gyártására specializálódott. A kiváló szakmai ismeretekkel rendelkező munkaerő mellett a korszerű gépek, a folyamatosan ellenőrzött alapanyagok együttesen biztosítják a bútorok jó minőségét. A bútorok több szín árnyalatban, lakkozott illetve viaszolt felületkezeléssel, az alábbi stílusokban készülnek: REGENCE, XV. LAJOS, TRANSITION, XVI.LAJOS, DIRECTOIRE A bútorokat a katalógusban feltüntetett méretekben gyártják, de lehetőség van funkcióbeli és méreti változtatásokat is kérni, ez esetben konkrét árajánlatot készítünk.
A bútorok megtekinthetők az alábbi web lapon: http://www.meubles-hay.fr

Minden további információért keressék kapcsolatunkat.

 

GAUTIER FRANCE SA.

A GAUTIER cég több, mint 30 éve a francia ifjúsági bútor piacvezetőjeként ismert hazájában. Termékválasztékuk kialakításában a cél, hogy az általuk kínált modern bútorok az embereket minden életszakaszban elkísérhessék: bébi, gyermek és ifjúsági bútorok, felnőtt modern hálók, nappali szekrényfalak, tv bútorok, modern ebédlők, otthoni irodák . A modern stílusban gyártott termékek állandó fejlesztés alatt állnak, a faforgácslap gyártástól a kész bútorok kialakításáig minden a GAUTIER üzemeiben készül.
A bútorok megtalálhatók az alábbi web lapon: http://www.gautier.fr 

Minden további információért keressék kapcsolatunkat.